Tjuse

Tjuse

Tjuse

Denna blogg handlar om vårat husbygge. Från tomt letande och val av hustyp till tomt och byggnation.

Vitvaror

KökPosted by Gabriel Tue, November 23, 2010 19:24:58

Var tuffare än vi räknat med att få ett riktigt bra pris för våra vitvaror.

Nu är i stort sett allt sålt, bara spisen kvar. Trots att vi behåller torkskåpet och inte fått spisen såld så har vi inbringat mer pengar än vad avdraget är på. Dock kommer vi troligtvis hamna femtonhundra kronor under det budgeterade beloppet.

Hade vi gjort avdraget hos Fiskarheden så hade det blivit nästan sju tusen kronor mindre till annat.

Istället för att uppgradera upp oss till rostfritt så valde vi att lägga ut offerter till olika företag i trakten och på nätet.

Vi har lyckats få ihop ett jätte bra paket med rostfria som ligger och nosar på Fiskarhedens exklusiva paket som har ett tillägg på 33.000 kronor.

Nu är vi inne på att ha god tid på sig och ta tid att leta efter rätt produkt till rätt pris. I tvätten har vi kvalitets varor från Husqvarna och i köket har vi delat, med både siemens och elektrolux. Induktionshäll och fläkt ur siemens premium sortiment som vi kom över vid en utförsäljning hos Kvick till 40% lägre pris. Snubblade över en annons angående en helt ny inbyggnads diskmaskin i stockholm på blocket. Prutade och prutade och till slut så fick vi den för halva lägsta priset på nätet. Resterande produkter la vi offerter till vitvarukedjor i trakten och tre aktörer på nätet, Vitvarumäklarna, Tretti.se och Gränsbygdens köpcentrum. Tog cirka 7 minuter från det att jag skickat offerterna tills Gränsbygdens köpcentrum ringde och gick runt i butiken och berättade vad han kunde erbjuda mig. Offerterna kom in från alla nätaktörer med lägre priser än vad butikerna i trakten kunde erbjuda och ingen var i närheten av vad Gränsbygdens köpcentrum kommit med. Trots att Tretti.se pressade ned sina priser ytterligare några tusen lappar så låg dom sju tusen över Gränsbygdens.

De produkter vi nu förhandlat oss till hos Gränsbygdens skulle vi få betala sju tusen (20%)mer hos Tretti.se, nio tusen (26%) mer hos Vitvarumäklaren och närmare femton tusen (43%) mer hos Elon.

Här finns det pengar att tjäna och finare produkter att få tag i till ett riktigt bra pris

Gränsbygdens Köpcentrum kan jag varmt rekommendera om ni ska köpa vitvaror. Inte bara för priset utan vi har även haft tät kontakt och den service känslan jag fått är hög.

Vitvaror

KökPosted by Gabriel Sat, October 23, 2010 15:13:17

Vi har valt att inhandla andra vitvaror till vårt nya kök. Man har lite svårt att ta beslut om vissa saker gällande köket, men vitvarorna bestämde vi oss snabbt för att sälja och inskaffa oss andra. Inte för att det är dåliga produkter, utan för att de inte passar in det kök vi ritat.

Nu försöker vi sälja dessa otroligt billigt ute på blocket